oostenrijkse donau - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van lenny coskun en toffie dadak - WaarBenJij.nu oostenrijkse donau - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van lenny coskun en toffie dadak - WaarBenJij.nu

oostenrijkse donau

Blijf op de hoogte en volg lenny coskun en toffie

15 Januari 2013 | Oostenrijk, Wenen

vanmorgen na een prima nacht en een voortreffelijk ontbijt verlieten we passau om 10 uur bij -2 maar met een stralend zonnetje en passeerden we langs de donau aan de zuidkant rijdend direct de grens naar oostenrijk.

de hele dag bleven we langs de donau en scheen de zon, alleen als we dicht langs hoge bergen kwamen trok de hemel even dicht en konden we zien dat het de afgelopen nacht flink gesneeuwd had, maar de wegen waren prima in orde.

deze weg van passau naar wenen gaat langs veel lieflijke dorpjes en is slechts licht heuvelachtig, dus we kunnen goed begrijpen dat het hier prima geschikt is voor fietsende families.

toffies dorst kunnen we ook eenvoudig lessen, ontdekten we: hij vindt het heerlijk om sneeuw te eten!

net voor de avondspits reden we wenen van de noordkant binnen en vonden we ons appartement zonder veel moeite; ons plekje hier bij appartement-hotel marien-hof is ruim en typisch weens en hier zullen we de komende 4 nachten blijven, terwijl onze auto beneden in het hof binnen en onderdak kan uitrusten.

• 15 Januari 2013 - 22:46

Jeannette:

Wat een mooie foto's! En coskun zonder muts! Goed teken! Temperatuur en sneeuw komt aardig overeen met nld, maar wel veelmooier hoor!

• 16 Januari 2013 - 16:29

Rietje:

Hee .....te gek 4 dg Wenen, prettige dagen daar!!