wien 2e dag - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van lenny coskun en toffie dadak - WaarBenJij.nu wien 2e dag - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van lenny coskun en toffie dadak - WaarBenJij.nu

wien 2e dag

Blijf op de hoogte en volg lenny coskun en toffie

17 Januari 2013 | Oostenrijk, Wenen

INGESNEEUWD !
Vandaag in de krant : Schnee-Alarm: Bis zu halber Meter in Wien.

We hadden het al op het weerbericht gezien, de afgelopen nacht en vandaag zou het flink gaan sneeuwen; en vanmorgen buiten was het opruimen van toffies uitwerpselen heel eenvoudig : een zakje met sneeuw en troep met 1 beweging opge- en verpakt (dat is echt handig bij sneeuw!).

Toch gingen we -na ons plan getrokken te hebben- op weg, eerst naar het Stadtpark, maar algauw werd duidelijk : dit is gekkenwerk; alle bezienswaardigheden zitten dik onder de sneeuw en wij kijken alleen maar naar beneden waar we onze voeten in de sneeuwhopen kunnen zetten, en onze kaart was binnen de kortste keren onleesbaar door de erop gevallen sneeuw; trouwens toffie vond het ook een beetje te gek dat sneeuw-hopen gehuppel.

Dus maar teruggekeerd naar ons weense huisje, en afwachten of het zoals beloofd morgen allemaal echt veel minder zal worden.

• 18 Januari 2013 - 14:55

Monique:

He, balen dat jullie waren ingesneeuwd. Hopenlijk kunnen jullie vandaag wel weer De stad gaan bezichtigen. Verder nog veel plezier in het mooie witte Wenen.