praag te voet - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van lenny coskun en toffie dadak - WaarBenJij.nu praag te voet - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van lenny coskun en toffie dadak - WaarBenJij.nu

praag te voet

Blijf op de hoogte en volg lenny coskun en toffie

18 December 2012 | Tsjechische Republiek, Praag

het was vandaag een beetje grijs en zwaar bewolkt, maar gelukkig geen regen en de temperatuur bleef boven nul.

op onze laatste dag in praag hebben we door de mala strana (kleine zijde), over de karelsbrug en in de historische binnenstad gewandeld, op de plekjes waar we nog niet geweest waren en wat kadootjes gekocht; dat was het makkelijkst voor een vriendin die altijd perse iets kitscherigs wil...

wat ook erg mooi is in praag zijn alle straten en stoepen, overal zijn meest kleine stenen in fraaie patronen gelegd. verder hebben we de hond en de vrouw aangeraakt op het beeld op de karelsbrug en mogen nu een wens doen... en we hebben nog een laatste keer rondgeslenterd door ons venetiaans aandoende buurtje Na Kampa.

morgen gaan we verder, weer naar een ander land, maar nu een wat beter bekende. niet vergeten onze laatste vreemde munten uit te geven bij een benzinestation want vanaf morgen hebben we alleen nog maar euros nodig.