ÇESME en GÜLLÜK : THUIS - Reisverslag uit Güllük, Turkije van lenny coskun en toffie dadak - WaarBenJij.nu ÇESME en GÜLLÜK : THUIS - Reisverslag uit Güllük, Turkije van lenny coskun en toffie dadak - WaarBenJij.nu

ÇESME en GÜLLÜK : THUIS

Door: lenny

Blijf op de hoogte en volg lenny coskun en toffie

16 Januari 2008 | Turkije, Güllük

THUIS
Vanochtend vroeg op gestaan in ons hotelletje Filoxenia (oftewel vreemdelinglievend) in Chios, wat maar een erg eenvoudig ding was, maar ach het bed was schoon, de douche warm en de airco verwarmde prima en daarna over een gladde zee tesamen met een grote groep japanners (of zoiets) overgevaren naar Cesme; daar kwamen we probleemloos door de douane (ze keken zelfs niet naar waar onze auto stond) en rond 14:30 kwamen we rijdend door een warm en soms een beetje mistig Turkije (wat echt iets bijzonders is) thuis in Gulluk aan.

Coskun is alweer een paar dagen helemaal beter (gelukkig duurde zijn verkoudheid dus maar kort)en ik ben er niet ziek bij geworden, ook fijn
en nu uitpakken opruimen en weer aan het werk.

stand : heen 4640 km, in nederland 1075, terug 3256 dus totaal 8971 km.

trouwens ik plaats nu een flink aantal berichten van de laatste dagen, want veel internet hebben de laatste tijd niet gezien!

tot mails.

• 16 Januari 2008 - 18:12

Marga:

gelukkig coskun weer beter. kees en ik gaan er ook dicht langs. kan niet voor de beurs hoor. zijn jullie (en toffie) weer blij thuis te zijn.jullie hebben hier weer een lekkere storm en veel regen gemist. veel kilometers gereden maar volgens mij een schitterende reis gehad.
    groet en tot ziens

• 16 Januari 2008 - 20:26

Nico En Marianne:

Fijn dat jullie weer thuis zijn. Zonder problemen en allebei weer gezond.
    Zal wel even wennen zijn om weer aan het werk te gaan na zo veel weken vrij.

Lieve groeten en tot ziens in 2008, Nico en Marianne